Κουφώματα αλουμινίου - smartroll.gr

Τα κουφώματα αλουμινίου είναι μια δαπανηρή επένδυση που δύσκολα θα μπορούμε να επαναλάβουμε για δεύτερη φορά.  Γι’ αυτό η επιλογή του κατασκευαστή κουφωμάτων θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτική.

Τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν στον χώρο σας ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και κατασκευών.

Smart Roll συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες αλουμινίου και έτσι έχουμε την επιλογή πάνω σε μεγάλη ποικιλία προφίλ. Επιλέγουμε την κατάλληλη εταιρεία με βάση τις ανάγκες του πελάτη μας.

Η Smart Roll διαθέτει τα ιδανικά συστήματα και κουφώματα αλουμινίου για τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας. To ευρύτατο προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο, με πολλαπλές λύσεις για ανοιγόμενα, συρόμενα ή πτυσσόμενα παράθυρα & πόρτες, ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία της εταιρείας και χαρακτηρίζεται από προϊόντα κορυφαίας αισθητικής και άριστης λειτουργικότητας.

Έχοντας πάντα ως στόχο την μέγιστη ποιότητα, τα παράθυρα και οι πόρτες αλουμινίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης της Smart Roll αποτελούν την πρώτη επιλογή είτε για νέες κατασκευές, είτε για έργα ανακαίνισης στα οποία ο συμβιβασμός δεν αποτελεί επιλογή.

Η Smart Roll σας προτείνει μια μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά κουφώματα αλουμινίου.  Ανοιγόμενα ενεργειακά κουφώματα  ή συρόμενα ενεργειακά κουφώματα ( aluminium windows ) και πλήθος άλλων λύσεων για το σπίτι σας.

Εφαρμόζουμε στα κουφώματα αλουμινίου πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008. Επίσης είναι πιστοποιημένα με ISO 14001:2004, μια πιστοποίηση που αφορά την Πολιτική Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και με τα πρότυπα του OHSAS 18001:2007, που αφορά την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων.

Συνεργαζόμαστε με εταιρίες του χώρου και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις κατασκευές, έτοιμες να πραγματοποιήσουν κάθε αρχιτεκτονική ιδέα, πάντα με υψηλές προδιαγραφές. Όλα τα συστήματα αλουμινίου που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα για την αεροπερατότητα, την υδατοστεγανότητα, την θερμοπερατότητα και την αντοχή στην ανεμοπίεση από διαπιστευμένα ινστιτούτα δοκιμών του εξωτερικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές αλλά και για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κουφώματα αλουμινίου που ταιριάζουν στις ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησής σας.