Ηλεκτρικοί Μηχανισμοί - smartroll.gr

Τα μοτέρ ρολών είναι ειδικά σχεδιασμένοι ηλεκτρικοί μηχανισμοί οι οποίοι τοποθετούνται σε συστήματα ρολών ασφαλείας και αναλαμβάνουν το ασφαλές άνοιγμα και κλείσιμο τους. Τα μοτέρ αυτά τοποθετούνται είτε στο πλάι του μηχανισμού ανοίγματος, είτε στο κέντρο του είτε και χωνευτά. Μένουν σχεδόν πάντα αθέατα κι έτσι δεν επηρεάζεται η αισθητική των ρολών. Η λειτουργία τους μπορεί να γίνει είτε με κάποιο ειδικό τηλεχειριστήριο, είτε με κάποιον άλλο μηχανισμό που μπορεί να βασίζεται σε κάποιο κλειδί ή keypad. Όπως και να έχει, είναι σχεδόν αδύνατο να τα ανοίξει κάποιος χωρίς το ειδικό κλειδί ή το συνδυασμό. Οι ηλεκτρικοί μηχανισμοί μπορούν να τοποθετηθούν είτε κατά τη πρώτη τοποθέτηση των ρολών, είτε και σε ήδη τοποθετημένα ρολά. Εννοείται ότι η πρώτη περίπτωση είναι η ιδανική, αφού τα ρολά θα σχεδιαστούν εξ αρχής ως «αυτόματα», αλλά και η δεύτερη δεν αποτελεί πρόβλημα για έμπειρους τεχνικούς και συνεργεία.

Στη Smart Roll θα βρείτε τους πιο οικονομικούς και αξιόπιστους ηλεκτρικούς μηχανισμούς για ρολά ασφαλείας, συρόμενες αυλόπορτες και γκαραζόπορτες. Επιλέξτε μέσα από μία πολύ μεγάλη ποικιλία μηχανισμών για κάθε μέγεθος και χρήση.

Ηλεκτρικοί μηχανισμοί αντίληψης εμποδίου

Πρόκειται για τα ηλεκτρικά μοτέρ των ρολών που έχουν μηχανισμό αντίληψης εμποδίου για να μην καταστρέφονται με λανθασμένη χρήση ( Σταματούν αυτόματα σε παρεμβολή εμποδίου και στις δύο κατευθύνσεις χωρίς να επιβαρύνονται – καταστρέφονται τα μοτέρ). Είναι το απόλυτο είδος μοτέρ για προστασία των ρολών αλουμινίου.

Κεντρικά μοτέρ ρολού ασφαλείας

Κεντρικά μοτέρ ρολών ασφαλείας για ηλεκτροκίνηση ρολών ασφαλείας με ελατήρια αντιστάθμισης. Ο μηχανισμός είναι μη αντιστρέψιμος (όταν το μοτέρ δεν λειτουργεί, το ρολό δεν μπορεί να ανοίξει με το χέρι) και συνοδεύεται από ντίζα και συσκευή αποσύμπλεξης (“κουκουνάρα”) για αποσύμπλεξη του ηλεκτρόφρενου και χειροκίνηση του ρολού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Ανταλλακτικά & Επισκευές

Διαθέτουμε ανταλλακτικά για όλους τους τύπους ηλεκτρικών μηχανισμών και αναλαμβάνουμε με συνέπεια την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης. Αντικατάσταση κομμένου ιμάντα ή σπασμένου ελατηρίου. Επισκευή καμένου μοτέρ. Αλλαγή διακοπτών. Αντικατάσταση μοτέρ και τηλεχειριστηρίου.

Χάλασε το Ρολό; Πρόβλημα με την γκαραζόπορτα; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.