Αγορά θωρακισμένης πόρτας - smartroll.gr

Η αγορά θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας προσφέρει σημαντικά οφέλη τόσο στην αισθητική και το design ενός χώρου όσο και στην αύξηση ασφάλειας και στην αντιμετώπιση έντονων καιρικών συνθηκών.

Γιατί να προβεί κάποιος σε αγορά θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας;

Αναλυτικότερα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι πόρτες ασφαλείας είναι:

  • Ασφάλεια έναντι απόπειρας διαρρήξεων.
  • Ανθεκτικότητα στο πέρασμα του χρόνου και στις έντονες καιρικές συνθήκες.
  • Δεν απαιτείται καμία συντήρηση προκειμένου να αυξηθεί η αντοχή τους.
  • Προσφέρουν όμορφο design στην αισθητική του χώρου
  • Αυξάνουν τη θερμομόνωση μειώνοντας αισθητά τις απώλειες θερμότητας, προσφέρουν καλύτερη ενεργειακή απόδοση.
  • Μια αποδεδειγμένα καλή επένδυση η οποία προσφέρει άριστη σχέση τιμής με παρεχόμενα οφέλη.

Μερικές κατηγορίες πορτών ασφαλείας είναι οι ξύλινες, οι laminate, από χυτό αλουμίνιο, με κρυφούς μεντεσέδες αλλά και περιστρεφόμενες σε άξονα.

Ανάλογα με το στυλ του χώρου σας, μπορείτε να καταλήξετε σε ένα μοντέλο παραδοσιακό ή πιο μοντέρνο. Οι ξύλινες μασίφ πόρτες μπορεί να είναι και χειροποίητες και επίσης με σχέδιο παντογράφου. Ξύλα που χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων είναι η καρυδιά, η καστανιά και η κερασιά. Στις πόρτες αλουμινίου βρίσκετε πρεσαριστά και μοντέρνα σχέδια. Έτσι οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές.

Η δομή της πόρτας πρέπει να παρέχει ασφάλεια, αλλά και μόνωση από εξωτερικές αλλαγές θερμοκρασίας και θορύβους. Το αθόρυβο κλείσιμο της πόρτας επιτυγχάνεται με τσιμούχες. Ακόμη, όταν υπάρχει σύστημα ελέγχου ανοίγματος και κλεισίματος της πόρτας ασφαλείας έχουμε ένα εξαιρετικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αποφεύγοντας για παράδειγμα το απότομο κλείσιμο πόρτας από τον αέρα.

Τέλος, αξίζει κανείς να δώσει σημασία και σε άλλα στοιχεία, όπως οι χειρολαβές και το είδος του κλείστρου κλειδαρότρυπας. Οι πόρτες ασφαλείας ποτέ δεν ήταν πιο αναγκαίες. Ποτέ όμως δεν ήταν ευκολότερο να βρείτε αυτό που επιθυμείτε ακριβώς.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Η Smart Roll αναλαμβάνει την τοποθέτηση πορτών ασφαλείας εδώ και πολλά χρόνια.
Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, με πάθος για αυτό που κάνουν. Όλες μας οι πόρτες διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και πληρούν όλες τις προδιαγραφές, χαρίζοντάς σας σίγουρα και εγγυημένα αποτελέσματα. Τα συστήματα που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας με την καλύτερη ποιότητα και αξιοπιστία που θα μπορέσετε να βρείτε.

Η χαμηλή σχέση ποιότητας-τιμής που σας προσφέρουμε είναι η καλύτερη στην αγορά, ενώ η αποπληρωμή της αγοράς σας μπορεί να γίνει σε άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.


Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά σε όλη την Αθήνα. Το συνεργείο μας μεταβαίνει στο χώρο σας την ώρα που εσείς θα επιλέξετε και θα αναλάβει την Αποξήλωση της παλαιάς σας πόρτας και τη δωρεάν τοποθέτηση της νέας.
Επιπρόσθετα, στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία πορτών ασφαλείας, σε διάφορους χρωματισμούς και σχέδια. Επειδή η ασφάλεια μόνο δεν αρκεί, σας προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας με ιδιαίτερο στυλ και εντυπωσιακό design ώστε να αναδείξει το χώρο σας. Μην ξεχνάτε ότι η εξώπορτα είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει ένας επισκέπτης.

Βάση στατιστικών ερευνών, έχει παρατηρηθεί ότι ο περισσότερος κόσμος που επιλέγει να τοποθετήσει μία πόρτα ασφαλείας είναι αφού πρώτα έχει γίνει το «κακό». Δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύετε την οικογένεια και την προσωπική σας περιουσία, πιστεύοντας ότι δεν θα τύχει σε εσάς. Πρέπει να βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά και να λαμβάνεται όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποφύγετε ανεπιθύμητες εκπλήξεις.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πόρτες ασφαλείας μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.